Nyheter

Som meddelats tidigare kommer cyklar som fortfarande är uppmärkta med den gula remsan att från den 22 september börja att samlas ihop. 
Vet ni med er att inte ha åtgärdat era cyklar är det hög tid, nu har ni några dagar på er.

PeO Karlsson / styrelsen 

 

12 st av våra grythyttanstolar på gården saknas. Är det någon som sett något misstänkt, hör av er till styrelsen genast. Vi kommer naturligtvis att göra en polisanmälan. 

Om du ser någon försäljning av stolar på Blocket och liknande webbsidor, hör av dig. 

hälsar styrelsen genom

/ Tobbe

 

 

 

 

Installation av elbilsladdning på de 20 st. P-platserna utanför 4 A-C är klar.

Under årsmötet informerades och diskuterades elbilsladdningen ganska ordentligt. Här kommer en kort sammanfattning till er som inte hade möjlighet att vara med på årsmötet.

Någon gång under september månad skall elbilsladdningen vara i full drift. Det återstår en del administrativa uppgifter som måste lösas, här kan nämnas att styrelsen bl.a. måste ta beslut om en ny parkeringspolicy. Andra frågor är att den tidigare schablon-kostnaden avseende el-användandet (för motorvärmaren) tas bort, istället kommer den enskilde individen att betala för den el som används för att ladda bilen, vilket styrs av en app uppkopplad mot den individuella p-platsen.

Mer information kommer under andra halvan av augusti. 

Glad sommar önskar styrelsen 

/ genom Tobbe

 

 

  

 

 

 

I samband med uppgradering av P-platserna utanför 4 A-C kommer en översyn av belysning/ armaturens timer i förråden att göras under onsdag eftermiddag, nu när vi har personal på plats.

Ni som upplever att belysningen släcks för fort, vänligen maila mig ert förrådsnummer så kan teknikern justera (i de fall det är möjligt). Maila till

Arbetet med kombicentralen pågår även under onsdag och ev. torsdag, vänligen behåll avståndet (0,5 meter) till el-stolpen. 

hälsar styrelsen genom 

/ Tobbe 

 

 

Imorgon tisdag 21 juni, kl.08.00 påbörjas arbetet med att konvertera motorvärmarna på de 20 P-platser utanför hus A (utanför entréerna 4A - 4C), till s.k. kombicentraler (såväl el-bilsladdning och motorvärmare). 

Idag fick vi information från installatören - att bilen bör flyttas, backas, ca 0,5 meter bort från dagens stolpe. Det räcker för att ge ett bra arbetsutrymme. 

Styrelsen genom 

/ Tobbe