Nyheter

Att köpa en bostadsrätt är förmodligen den största investeringen som en privatperson gör under sin livstid. Som ledamot i styrelsen är du med och ser till att din investering förvaltas på ett klokt sätt.
Du får inblick i hur en bostadsrättsförening fungerar och lär dessutom känna fler grannar. Du blir grundligt insatt i vad som händer i vår förening – den som vi tillsammans äger!

I styrelsen får du chans att påverka. En del tycker att det är självklart att ställa upp, andra tvekar, är kanske osäkra på vad de kan tillföra eller hur mycket tid det ska ta. Just nu söker vi två nya ledamöter, som ska väljas in på årsstämman den 17 maj. Det handlar inte om en viss typ av personer eller kompetenser – vi behöver olika!

Är du nyfiken? Rentav intresserad av att gå med i brf Fyrisängs styrelse?
Valberedningen svarar gärna på dina frågor!
Hör av dig senast 14 april.

Kerstin, 073-802 05 69,
Jan, 070-851 44 72,


Hälsningar styrelsen genom Vera

Imorgon (onsdag 17 mars) är sista dagen installatörerna är här.

Vi saknar tillgång till nedan förråd – vänligen lås upp förrådet imorgon bitti. (eller lämna märkt nyckel med förrådsnummer t ex A1:01, i postfack Eriksson-Lindvall 4F.

A: A1:02, A2:02, A4:02, A5:01,

B:  B1:01, B1:03, B2:02, B2:03, B3:01, B3:02, B4:01, B5:02,

C: C2:02, C4:01, C5:02,

D – F: D3:01, E4:02, F3:02

 

Hälsar styrelsen genom  

/ Tobbe

I samband med byte till LED-belysning i trapphus och andra offentliga utrymmen kommer vi nu att förbättra belysning i förråden, källare och vind. Vilket sker nu, 8 – 12 mars.

Vi kommer att komplettera dagens armaturer med fler. Vi kommer därför behöva få tillgång till ett antal förråd, för att placera nya lampor där behov finns.

Vänligen maila till eller om du/ ni har behov av förbättrad belysning. Inled mailet med lägenhetsnumret t ex F5:01, så blir det enkelt att sortera (obs – inte det fyrsiffriga nr utan det som indikerar trappuppgång).

Maila så fort som möjligt – senast under måndag 8 mars.

Styrelsen genom

/ Tobbe

Nu byter vi till LED belysning i våra gemensamma utrymmen; trappuppgångar, källare och vind. Det är en miljöeffektivare lösning som långsiktigt minskar våra kostnader för el. Vi förbättrar samtidigt belysningen i källare och på vind. 

Hälsningar

Styrelsen genom Tobbe

Vår förening har nu fått vår leverans av kärl samt papperspåsar!

Kommunfullmäktige i Uppsala har tagit beslut om att göra papperspåsar obligatoriska att använda för att slänga matavfall. Detta införs för att minska användningen av plastpåsar i samhället och bidra till ett mer hållbart Uppsala. Papperspåsen slängs som vanligt i tunnan för matavfall.

Vi vill nu be alla hushåll i brf Fyrisäng att hämta sitt kärl samt två buntar med papperspåsar, dessa finns i tvättstugan vid bordet intill mangeln. (Du kommer in i tvättstugan med din lägenhetsnyckel.)

På Uppsala Vattens hemsida kan ni läsa frågor och svar om papperspåsarna, där finns även en kort informationsfilm: klicka härTack för samarbetet & ha en fortsatt skön helg!

Hälsningar styrelsen genom Vera