Bredband


Telia är leverantör av IT-tjänsterna (s.k. Triple-play); bredband, TV och hem-telefoni.

Föreningen har en kollektiv bredbandslösning hos en betrodd leverantör. Bredbandet är säkert, stabilt och har hög hastighet. I september 2021 uppgraderade föreningen hastigheten till 250/250MB. Om något problem uppstår med IT-tjänsterna kan du enkelt göra ett felsök på Telias webbsida för att själv få klarhet i vad som gäller. När du gör en automatisk felsökning får du direkt tillgång till driftinformation m.m. När det gäller din egen dator; spam. skräp och virus, kan du själv genom olika åtgärder komplettera med extra skydd.

Till lägenheten hör en router och en TV-box. Eftersom de hör till lägenheten ska de lämnas kvar om du flyttar, om inte annat har avtalats vid kontraktsskrivningen. Föreningen ansvarar inte för router utan det gör den enskilde bostadsrättsinnehavaren i samråd med bredbandsleverantören. Om du får problem med routerns räckvidd beror det kanske på att din router blivit för gammal? Du ansvarar då själv för nyinköp.

Varje hushåll fick 2021 en ny TV-box och en router, medlemmar som önskar ytterligare router eller liknande behöver själv bekosta detta och kontakta Telia.Logga in på Mitt Telia

TV


TV-kanalpaketet Lagom ingår (i den obligatoriska avgiften) för alla hushåll med Ljud och bild i hd-kvalitet. Hos Telia kan du utöka detta till det större paketet Stor. Man får då betala ett extra tillägg. Playtjänster ingår med innehåll som du kan se när du vill.