Nyheter

Bygglov för att glasa in balkongen!

Äntligen har vi nytt bygglov för inglasningar av våra balkonger!
Företaget Karpia Inglasning AB har i samråd med styrelsen i Brf Fyrisäng sökt ett nytt generellt bygglov, som alltså har beviljats av Uppsala kommun. Bygglovet är giltigt i 5 år. För kännedom så planerar inte föreningen att efter det göra ytterligare ansökningar om bygglov, utan det kommer i så fall varje enskild medlem få göra på egen hand.

Karpia Inglasning AB är återförsäljare av Lumons inglasningar i Uppsala.

Boende i föreningen är givetvis fria att använda vilket företag ni önskar för era inglasningar, men eftersom Lumon har hjälp oss med bygglovsansökan så gynnar vi gärna dem.

Nu kanske ni undrar…
- Ska vi gå ihop för att förhandla oss till ett bättre erbjudande?
Styrelsen föreslår att vi skapar en intresselista där man får ange intresse av inglasning (självklart inte bindande). Tillsammans har vi bättre förutsättningar att förhandla om grupprabatt.

Ni som är intresserade kan mejla till senast den 28 feb. Det kommer sedan bli Linda Mathsson Alm (suppleant i styrelsen) som håller i trådarna.

Mejla ditt namn, mejladress och telefonnummer. Annan information eller önskemål får ni inom intressegruppen ha dialog om senare. Efter den 28 februari kommer Linda kontakta Lumon (Karpia) och även er som har anmält intresse så får vi se då exakt HUR vi går vidare.

 

Så här skriver Karpia Inglasning AB själva:

”Vi har lång erfarenhet av inglasningar, vilket gör att vi kan förhandla fram riktigt bra produkter med rabatterade priser. Dessutom finns vi lokalt med lager och kontor i Vaksala-Eke.
Vi kommer nu ta in intresseanmälningar i er förening och göra kostnadsfria hembesök. Mer information om produkt finns på www.karpia.se
Till er som redan har inglasning finns möjlighet till komplettering av solgardiner, men även service om så behövs. Vi planerar, monterar och lämnar garanti på alla jobb.”

Kontaktuppgifter:
, 018-418 35 35 eller 070-775 79 00. www.lumon.se                    



"Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart..." (Ur Idas sommarvisa)

Hälsningar styrelsen, genom Vera